Lakossági tájékoztató a FÉMALK-Dunavarsány-Újpest FC labdarúgó mérkőzésre

2024. szeptember 14-én (szombaton) 15 órakor kerül megrendezésre a FÉMALK- Dunavarsány – Újpest FC MOL Magyar Kupa labdarúgó mérkőzés, ami várhatóan megnövekedett személy- és gépjárműforgalommal jár majd városunkban. Az esemény biztonságos lebonyolításának érdekében forgalomkorlátozásra és útlezárásra kerül sor az alábbiak szerint.

A Halász Lajosné utca a Honvéd utcától a Bem utcáig lezárásra kerül szeptember 14-én 13 és 18 óra között, ezért a Dózsa György utcának a Deák Ferenc utca és Halász Lajosné utca közötti szakasza zsákutca lesz.

A Deák Ferenc utca egyirányúsításra kerül szeptember 14-én 13 és 18 óra között Délegyháza felé.

Tisztelettel kérjük, hogy a fenti útszakaszokon és időpontban gépjárműveikkel lehetőség szerint ingatlanon belül parkoljanak, vagy amennyiben ez nem megoldható, más utcában helyezzék el azokat a vagyonbiztonság maximális megóvásának érdekében. A sporttelep környékén polgárőrök biztosítják majd a forgalmat, akik az ott lakók gépjárműveit a lakcímkártya bemutatása mellett természetesen beengedik a lezárt és egyirányúsított utcákba, hogy meg tudják közelíteni ingatlanjaikat. Azonban célszerű a mérkőzés előtt és után a gépjárművel történő mozgást minimalizálni az említett útszakaszokon.

A Petőfi Művelődési Ház melletti terület (Petőfi tér) szeptember 14-én 12 és 18 óra között a városunkba gépjárművel érkező vendég (Újpest) szurkolók részére lesz fenntartva.

A forgalomtereléssel kapcsolatos további információkat és térképeket jelen közleményünkhöz csatoljuk.

Megértésüket és szíves együttműködésüket ezúton is tisztelettel köszönöm a Dunavarsányi Torna Egylet nevében. Remélem, nem okozunk ezzel a mérkőzéssel túl nagy kellemetlenséget az Önök számára, és egyesületünk mindent megtesz azért, hogy biztonságos, kulturált formában tudjuk megrendezni ezt a helyi futball számára fontos eseményt.

Hajrá Dunavarsány, hajrá DTE!

Köszönettel:
dr. Szilvay Balázs
elnök, Dunavarsányi Torna Egylet