Elektromos töltőoszlop a Petőfi Szabadidőpark előtt

A Petőfi Szabadidőpark továbbfejlesztése során a park előtti parkolókba, egy időben két elektromos autó töltésére alkalmas töltőberendezést telepíttetett Dunavarsány Város Önkormányzata. Az elektromobilitás elősegítésére a parkba érkező látogatók tartózkodásuk alatt kényelmesen feltölthetik autójukat.

Az ALTE-GO Kft., mint Szolgáltató töltési szolgáltatásának igénybevételéhez a töltőberendezésen elhelyezett tájékoztató utasításait kell követni. Első lépésként a QR kódot beolvasva letölthető a Szolgáltató mobilalkalmazása Androidos és Apple telefonokra egyaránt. Az appban való regisztráció pedig kényelmesebbé teszi a töltőoszlop használatát, mivel az első használat után a következő alkalommal már nem kell újra megadni az adatokat, így minden további töltés azonnal indítható lesz; a Szolgáltató háttérrendszerében eltárolódik a számlázáshoz szükséges név és cím. A töltés befejezése után az alkalmazás átvisz a SimplePay oldalára, így bankkártyás mobilfizetéssel tudjuk kiegyenlíteni az alkalmazáson keresztül a töltési díjat. Az ALTE-GO applikációval országszerte további 120 db publikus töltési pont vehető igénybe.

Aki nem szeretné letölteni az alkalmazást, lehetősége van egyszeri eseti töltésre, melyhez külön QR kód található a tájékoztatón. Itt nincs regisztráció, a kódot beolvasva egy weboldalra jutunk, ahol a webshopokhoz hasonlóan és a mobilalkalmazás felületével megegyező felületen tudjuk megadni a számlázáshoz szükséges adatokat, majd a rendszer a SimplePay oldalára irányítva vezet a parkolásnál megszokott kétlépcsős fizetéshez.

Kérdés esetén hívja az ALTE-GO 0-24 órás ügyfélszolgálatát, ahol a munkatársak a segítségére lesznek.

Telefonos ügyfélszolgálat / Hibabejelentés: +36 1 776 6910, ugyfelszolgalat@altego.hu