Tájékoztató a lakossági barnakőszén megrendelések lehetőségéről

A Kormány barnakőszén programot indított, melyben lehetőséget biztosít a lakosság számára is, hogy a fűtést biztosítandó barnakőszén elérhető áron megvásárolható legyen. A lakossági megrendelések teljesítését az állami tulajdonban lévő Ormosszén Zrt. végzi. A lakosság részére az Ormosszén Zrt. webáruházat hozott létre, amely elérhető a https://hazaiszen.hu weboldalon, ahol a lakossági megrendeléseket regisztrációt követően ugyanúgy lehet intézni, mint bármely más webáruházban.
Az igénylés lehetősége biztosított azon lakosok részére is, akik nem rendelkeznek internet eléréssel és rokon, ismerős segítségét sem tudják igénybe venni a barnakőszén megrendelés lebonyolításához. Ezek a lakosok az önkormányzat ügyintézőjének segítségével tudnak megrendelést leadni. Az igényléshez szükséges segítség igénybevételéhez nincs más teendő, mint ügyfélfogadási időben (Hétfő 13:00 – 17:00, Szerda: 8.00-12.00, 13:00-16:00, Csütörtök: 13:00-17:00 óra között) felkeresni a Dunavarsányi Közös Önkormányzati Hivatal Igazgatási Osztályát a 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18. szám alatt.
Hangsúlyozni szükséges azonban, hogy az önkormányzat csak közvetítői feladatokat lát el a megrendelés továbbításában, a megrendelt szén kiszállításában és az áru ellenértékének kifizetésében
nincs szerepe.