Tájékoztatás erdőgazdálkodási munkákról

Partnerségben az önkormányzatokkal a természeti értékek megóvása és az emberek életminőségének javítása érdekében

A Pilisi Parkerdő Zrt. a Főváros és agglomerációja zöld infrastruktúrájának legjelentősebb elemét, több mint 60 ezer hektár erdőt kezel, a természeti értékek megóvásának és a társadalmi igények kielégítésének elkötelezettségével. A feladatunk ellátása során számos kiemelt együttműködő partnerrel dolgozunk közösen: legfontosabb partnereink közé tartoznak a területünkön található települések önkormányzatai.
Az elmúlt években számos turisztikai, természet- vagy klímavédelmi projektet indítottunk el és valósítottunk meg önkormányzati partnereinkkel, amelyek minden esetben elsősorban a településen élők életminőségét, a települések természeti környezetét fejlesztik, így elmondható, hogy közös munkánk a települések számára nyújt jelentős hozzáadott értéket.
Minden egyéb, az Ön településének területén és környezetében elképzelt zöld fejlesztés szakmai előkészítésével, tervezésével és megvalósításával kapcsolatban kérem, gondoljon kompetens és hatékony szakmai együttműködő partnerként a Pilisi Parkerdőre.

A Pilisi parkerdő Zrt. tájékoztatója a képre kattintva érhető el:

Erdőgazdálkodási munkák 2023