Partnerségi egyeztetés Dunavarsány Integrált Településfejlesztési Stratégiájának módosításáról

TÁJÉKOZTATÁS 

Dunavarsány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezte Dunavarsány Város Integrált Településfejlesztési Stratégiájának (ITS) módosítását a következő programozási időszakra. A stratégia módosításának célja a város környezeti, társadalmi, gazdasági adottságai alapján a település középtávú fejlesztési irányainak, céljainak felülvizsgálata és szükség szerinti módosítása, kiegészítése.

Dunavarsány Város Integrált Településfejlesztési Stratégiájának munkaközi tervezete elkészült. A dokumentáció feltöltésre került Dunavarsány Önkormányzatának hivatalos honlapjára, a Partnerségi egyeztetés felületére:

LINK

Jelen hirdetmény a Partnerek helyi partnerségi rendelet és a 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (Trk.) 29/A. § (6) bekezdése szerinti tájékoztatását szolgálja.

A témában, a vonatkozó jogszabályok szerint előírt módon, lakossági fórumot tartunk, mely 2022. november 28-án, 9:30-kor kerül megtartásra Dunavarsány Város Polgármesteri Hivatalának üléstermében (2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos u. 18.).

Felhívom a figyelmüket, hogy véleményeiket, írásban, a lakossági fórum megtartásától számított 8 napon belül még beadhatják, az alábbi módok egyikén:
– elektronikusan: a foepitesz@ocsa.hu e-mail címre, illetve
– postai úton: 2364 Ócsa, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. címre.

Dunavarsány, 2022. 11. 17.

Tisztelettel:

Gergőné Varga Tünde
polgármester