Budapest-Belgrád vasútvonal – környezeti hatásvizsgálat

Forrás: innorail.hu

A MÁV Magyar Államvasutak Zártkörűen Működő Részvénytársaság megbízásából környezeti hatásvizsgálati dokumentáció elbírálása iránti kérelem került benyújtásra a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályához.

Tárgy: MÁV Zrt., a Budapest – Belgrád vasútvonal hazai szakaszának fejlesztése tárgyú környezeti hatásvizsgálati eljárás tárgyú környezeti hatásvizsgálati eljárás -, közlemény az eljárás megindításáról és az érintettek személyes megjelenése nélküli közmeghallgatás tartásáról.

A környezetvédelmi hatóság a honlapján a szakhatósági állásfoglalásokba és az általa kért szakértői véleményekbe, továbbá a hiánypótlásul készült dokumentációba való betekintést lehetővé teszi az érintett nyilvánosság számára.

A kérelembe és mellékleteibe online, ezen a linken keresztül tudnak betekinteni:

KÖZLEMÉNY AZ ÉRINTETTEK SZÁMÁRA

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztály felhívja a tevékenységgel érintettek figyelmét, hogy a környezeti hatásvizsgálati eljárás kapcsán észrevételeket a későbbiekben megtartandó közmeghallgatás időpontjáig közvetlenül a környezetvédelmi hatósághoz, illetve az érintett települések jegyzőihez lehet írásban benyújtani.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya

http://bkmkh.hu/