Ünnepi hulladékszállítás rendje

Az ÉTH-Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. közleménye

Engedjék meg, hogy felhívjuk figyelmüket a közelgő ünnepekre való tekintettel, hogy Dunaharaszti és Dunavarsány területén, a lakosság által már megszokott módon, az ünnepnapoktól függetlenül, mindig a járatterv szerint meghatározott napon szállítjuk el az ingatlanoktól a hulladékot. Tehát továbbra sem lesznek helyettesítő napok kijelölve, az ünnepnapokon is lesz hulladékszállítás, amennyiben az hétköznapra esik.

Ezúton szeretnénk jelezni, hogy 2020 utolsó hete (53. hét), valamint 2021 első hete is páratlan hét, ebből kifolyólag egymás után két héten keresztül Dunavarsányban sajnos nem lesz szelektív hulladékgyűjtés!

Első szelektív gyűjtési nap 2021. január 11.

Továbbá, felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy 2021. január 6. és január 19. között, az adott ingatlanra vonatkozó hulladékgyűjtési napon, munkatársaink külön járattal gyűjtik össze a hulladéktárolók mellé kihelyezett fenyőket. Amennyiben a kihelyezett fenyő nagysága meghaladja a 2 métert, akkor a hatékonyabb és balesetmentes szállítás érdekében kérjük azokat kettévágni.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a koronavírus járvány megelőzése és terjedésének minimalizálása érdekében a 2330 Dunaharaszti, Fő út 46. alatti kihelyezett ügyfélszolgálatunkon a személyes ügyfélfogadás továbbra is határozatlan ideig szünetel!

Központi ügyfélszolgálatunkon, 1201 Budapest, Attila u. 62., továbbra is van lehetőség személyes ügyintézésre, előzetes időpont egyeztetés után.

Budapesti ügyfélszolgálatunk ünnepi nyitva tartása:

  • 2020. december 24-27-ig zárva!
  • 2020. december 28-30-ig (hétfőtől-szerdáig), 800 – 1600  -csak telefonon!
  • 2020. december 31-én csütörtökön zárva!
  • 2021. január 1-én pénteken zárva!
  • 2021. január 4-én hétfőn 800 – 1600 -ig.

Kérjük, hogy csak a legszükségesebb esetben vegyék igénybe a személyes ügyfélszolgálatunkat, ügyintézésre az alábbi elektronikus vagy telefonos elérhetőségeinket részesítsék előnyben:

Tel: +36 30 665 4021

Email: ugyfelszolgalat@multiszint.hu,

Web: www.multiszint.hu, www.eth-erd.hu

Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt Kívánva!

ÉTH-Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. Hulladékszállítási Közszolgáltató                                                               MULTI-DH Nonprofit Kft. – Hulladékszállítási Közszolgáltató Alvállalkozója