Társasházak napja – konzultáció elektronikus úton

Tisztelt társasházak, lakóközösségek!

A társasházak tűzbiztonsága érdekében a katasztrófavédelmi kirendeltségek a társasházak üzemeltetői számára a Társasházak Tűzbiztonsága Napok tájékoztató keretében az idei év novemberében is biztosítanak „személyre szabott” egyeztetési lehetőséget, azonban a pandémiás helyzetre tekintettel fokozott óvintézkedések betartásával.

A korábban személyes konzultációnak tervezett rendezvénysorozat, illetve a „Társasházak napja” elnevezésű konzultációs lehetőség, a pandémiás helyzetre való tekintettel, kizárólag clektronikusan, vagy tclcfonon kerül lcbonyolításra.

A konzultáció célja a társasházak közös képviselőinek, kezelőinek, üzemeltetőinek egyedi tájékoztatása az általuk képviselt, üzemeltetett épületre vonatkozó tűzvédelmi előírásokról, a hatósági ellenőrzés során ott tapasztalt esetleges hiányosságokról, azok megszüntetésének lehetőségeiről.
Az érdeklődőknek a kirendeltségek biztosítják a lehetőséget, hogy a regisztrációt követően előzetesen is kérdéseket tegyenek fel, majd a tájékoztatásokat a konkrét épületekre vonatkozóan adják meg. A hatósági tapasztalatok alapján, a helyi sajátosságokra jellemző témajavaslatok elsősorban: szemétledobók átépítése, szárazfelszálló-vezeték átépítése, utólagos homlokzati hőszigeteléssel kapcsolatos tűzvédelmi követelmények, nyílt láng biztonságos használata a háztartásban, közös területek használati szabályai, veszélyes anyagok tárolási szabályai.

Az egyeztetést elektronikus módon vagy telefnon lehet lebonyolítani! A regisztrációnál kérjük, adja meg nevét, illetve, az Ön által kezelt/üzemeltetett/képviselt társasház címét!

Kirendeltség neve:

Érd Katasztrófavédelmi Kirendeltség (2030 Érd, Fehérvári út 79/a.)
Tel: (+36-23) 524-570
email: erd.kk@katved.gov.hu

Konzultációs időpontok:

November 11. és 18. (szerda): 12:00-16:00-ig.
November 16. és 23. (hctfő) 8:00-12:00-ig