Gyermekétkeztetés a rendkívüli helyzetben

Tisztelt dunavarsányi Polgárok!

Tisztelt Szülők!

 

A gyermekétkeztetés biztosítása a dunavarsányi köznevelési intézményekben (általános iskola, óvoda) folyamatos, az étkezést a Dunavarsányban intézményi jogviszonyban álló gyermekek részére a megszokott módon az adott intézményben, az eddig is használt elektronikus és telefonos elérhetőségeken lehet megrendelni. Az intézményi étkezés megfizetése is a szokásos módon történik. Az ebéd helyben történő elfogyasztására nincs lehetőség, ide nem értve az óvodai rendkívüli ügyeletben lévő gyermekeket.

Étkeztetés igényelhető térítés ellenében a Dunavarsányi Városgazdálkodási Kft. által üzemeltetett városi főzőkonyhán a +36 20 245 0429 –es telefonszámon azon dunavarsányi otthon lévő gyermekek részére is, akik nem rendelkeznek dunavarsányi köznevelési intézményben (általános iskola, óvoda) intézményi jogviszonnyal. Az ebéd helyben történő elfogyasztására ebben az esetben sincs lehetőség.

Az igénylők az ebédet hétköznap 12:00 és 13:30 óra között tudják elvinni a városi főzőkonyháról (2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 33.) a főzőkonyha szabályozása szerint.

 

Dunavarsány, 2020. március 23.

 

Gergőné Varga Tünde

polgármester